Saga vs Saga (Photoshop vs Real)

Saga 2016
Saga Photoshop yang abang buat dulu. Kontot sikit.
Saga 2016 yang dilancarkan September lepas. Lain sangat, tapi ada la juga yg diteka betul.

Nak cerita, yang dulu abang ada photoshop gambar Saga baru. Main teka-teka je rupa dia macam mana.

Popular juga la gambar ni, keluar kat google search page pertama jugalah tahap popular dia  dulu. Tapi populariti tu berakhir setelah Saga keluar betul-betul. Bak kata pepatah, hidup umpama roda la kan. Ada masa kita kat dalam but, ada masa kat hub tayar tu.

So, cuba korang banding Saga photoshop abang dengan Saga yang betul-betul bukan cobaan ni.

p/s: Abang memang tak sangka ada misai wak doyok kat Saga baru ni dulu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s